Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
" SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "
Thursday, 1 December 2011 | 13:08 | 43 vanilla(s)


Assalamualaikum..

Hi reader(s) .
terasa nak join plak segmen LYSSA ni .
ni first segmen lyssa yang aku join . HAHA . errr !

So , pendapat aku tentang blog lyssa nii , blog dia bukan setakat tentang tutorial je ,
tapi tentang kehidupan yang belaku dalam kehidupan seharian lyssa .
aku suka baca entry - entry yang lyssa post dekat blog .
entry dia memang menarik & agak tehibur dengan kata - kata lyssa :)
lyssa banyak bagi tip - tip yang agak penting bagi semua blogger .

Korang tunggu apa lagi . segmen ni sampai jam6 petang je kot
jum kita meramai kan lagi segmen lyssa yang senang lenang ni .
KLIKSINI


Kesimpulannya , blog lyssa menarik , tertarik & debo0oomm !


← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google