Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
Oh Blog , Kesiannya Kau !
Thursday, 8 December 2011 | 23:47 | 0 vanilla(s)

Assalamualaikum..
 
Huwaarrgghh !! da ngantuk mata aku ni tauk . tapi sebelum tido kena buat entry dulu . tak la wajib . tapi malas mau tangguh - tangguh lagi . eh eh , da berapa hari aku tak hapdated entry kat blog nh ek ?? err .. err... haaaa da 5 hari . winkwink ! amboii , lama banget sih . ke mana aja koe epy sampai enggak ada kesempatan mau hapdated entry . hee , gedik !
 
Sorry sayang sebab tak layan sangat kau sekarang ni . maklum laa blog hijau tuh aku kena fokus dulu oke . mau ubah apa yang patut , mau ramaikan lagi follower . so , ada masa nanti aku layan juak oke . lagi pun aku mau tukar jgk nh blogskin . mau carik yang comel - comel lagi . tuh punss if ada . 

Korang nak tw tadi bosan - bosan kn aku punss lukis lh doodle . huhu . sakit jgk tangan ni da bole krem da . grr !! korang nak tengok ?? jumjum tengok kat bawah nh .

Amacam ?? manyak oke atau tara oke ?? aiyaa . nh doodle mw buat pun banyak susah ou kalau tidak paham . so kena lh paham kn , godek - godek apa yang ada kat dalam tuh . jadik , nh la hasilnya .  setakat nh reti buat doodle popuan je . if lelaki xreti lagi . tuh bukan freebies oke . just saja - saja je tuh . freebies tuh akan datang la aku buat jgk k . insyallah !

So , that's all . mata betul - betul da tak larat kena lagi dengan penangan dari air corn . grrr ! so cold ! kbai ! Wan'an and sleep tite guys !


← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google