Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
12 Hari Tak Layan Kau Sayang ! Sorry To Say .
Friday, 23 December 2011 | 12:47 | 2 vanilla(s)


Assalamualaikum..

Im so sorry sayang sebab da lamaaaaa tak layan kau ! huhux . kau jangan merajuk ea , jangan marah jugak tau . sorry sangat - sangat sebab tak layan kau . kau marah aku tak ?? takk kaann . aku tau kau takkan marah aku laa . kau kan baik mana reti nak marah hape semua .

Tuh teddy bear aku bagi kat kau siap ada ayat im sorry lagi . kau simpan bebaik okayy . jangan bagi kat orang dan jangan bagi hilang . kalau tak . grrr ! aku tamatkan riwayat kau okayy . da mula mengganas da nh . hihik .

Ehh , sapa juak yang aku minta maaf nh ?? err , korang nh . dengan sayang aku laa . dengan sapa lagi . nh haaa cik Sweet Treats nh . ahaha . dia laaa sayang aku nh tauk . mesti korang ingat aku say sorry dengan gemok aku kan . hikhok . aku okayy je dengan gemok aku , so tak payah nak say sorry .

Kesian Cik Sweet nh aku tak layan sangat . maklum laa blog Cik Greeny yang aku dahulukan . nak capai kan 1k follower . tapi rasanya takkan sampai kot sebelum 2012 . hehe . malas nk blogwalking hape semua . sejak dua menjak nh busy sikit kayy .if orang da follow aku je aku follow balik . takpe laa kan . bukannya ada petandingan dapat 1juta pun kalau follower da capai 1k . hahaa . LoL !

Tapi kalau korang nak follow blog nh bole juak . aku selalu bukak jugak blog nh cuma jarang sikit nak hapdated kayy . nanti aku follow jugak balik . kbye !

i LOVE you Cik Sweet :)


← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google