Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
T.I.R.E.D
Tuesday, 8 November 2011 | 15:24 | 2 vanilla(s)


Assalamualaikum..

Rasa macam da lama plak tak hapdated entry pasal my self kan ?? hehe . yeala , asyik pasal contest..contest..contest . sampai telupa nak bagitaw pkembangan diri nii .

Act , sejak kebelakangan nii aku rasa penat sangat . padahal aku tak keja apa lagi belaja kan . nak taw penat hape ?? penat online laaa . haha . shhttt ! diam-2 oke . memang sejak-2 akhir nii aku kerap sangat online . kekadang dalam 1 hari sampai 3x aku online . berjam-2 plak tuh . hehe . bukannya selalu kan . tuh yang sampai pening kepala nii asyik dok hadap lappy je kan . padan muka laa jawabnyaa . nanti sendiri yang merungut !

Bukan apa , aku just nak mahirkan buatan doodle aku tuh jak . contest y aku join tuh lh dia suruh buat doodle hasil tangan kita sendiri tanpa tiru dari internet atau mana-2 gambar laa . thatz men kita kena pikir sendiri . nak kata susah tuh tak lah jgk susah . seronok adalah . hehe . kalau korang nak try buat doodle bole jgk . best tw . kalau bosan-2 bole lh lukis pape je yang korang nak . well , aku kan memang minat melukis . so memang tak heran laa .

Aku pon taknak cite pepanjang sebab perut aku da bebunyi da dari pagi tadi lagi . takda brekpez lagi korang tauk . hehe . so , aku nak pe melantak dulu oke ! byebye readers !


← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google