Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
Tak Best Bila Takda Kawan Nak Berstory Mories :)
Tuesday, 1 November 2011 | 12:03 | 2 vanilla(s)

1 November 2011



Assalamualaikum .


Welcome November and good bye Oktober :) today is 1 november . waahh ! tak sedar ari nii kita dibulan november . cepat sangat masa belalu kan . Tak lama lagi da 2012 . da 6 bulan jgk aku tinggalkan KL dgn a lot memories >.< really miss KL . miss dgn kawan-2 , miss ng partime job kat hotel & resort , miss maw overnite ! grrr !!!

Oke , bukan tuh sebenarnya y aku nk story kt cini . tuh just intro jak . hehe . kemarin sehari aku tak hapdated entry sebab apa ?? sebab aku busy renobate balik blog c bambam Deesya . dia lama tak online so aku bagi dia surprise sikit . dia kan skg keja so thats why takda masa nk online hape suma .

Haaaa , ckp pasal keja kn . memang bekaitan jgk dgn entry aku nh . c bambam deesya skg da jarang sgt online sbb dia skg tengah kumpul duit untuk sara dirinya . hee . kalau tak memang dia lh y asyik online 24 jam tauk ! sebab dia sendiri y cakap dia nii kalau online memang 24 jam . da jadik hantu online da . ngee . Aku pon da takda kawan da nk bstory , nk bgosip hape suma . kalau tak before nii memang aku dgn c deesya nh bgosip jak keja kami . tapi gosip y baik-2 n benda betul oke . bukan benda y tak betul . lagi pun kami gosip pasal kami jgk . haha .

So , skg nh aku da takda kawan :( sobsobsob . tak best lh mcm nii kan . bosan jgk takda kawan kn . huh ! kawan-2 aku y lain pon da sebok dgn life dorang . mana ada masa nak layan aku nii . buang masa dorang je kot . tapi aku tak kesa lh takda kawan . kan aku da blog tersayang nii :) hee . blog nii lh kawan aku y paaaallliiinngg aku sayang . tempat meluah , gembira , sedih hape suma blog jgk lh y aku carik . setia jgk ek blog nh ng aku . ngee .

blogblog , jangan carik tuan lain ek . setia je dgn aku tw . ngee .

Bambam fiQah aLz . 


← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google