Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
My Sistaa bagi Cheese Cake ! Thanks sis :)
Tuesday, 29 November 2011 | 22:07 | 0 vanilla(s)


Assalamualaikum ..

Malam nii rasa semangat sikit nak taip entry . sebab hape ?? sebab my lovely sis bagi aku cheese cake yang dia buat sendiri tw . dia tak beli kat mana - mana kedai punss . bukan nak jakun dapat cheese cake dari orang just happy tauk ! korang ada x ?? xda kan . HAHA . well , orang masi ingat dekat aku kn mesti lh happy tahap gaban . 

Act , aku sendiri pun tekejut yang dia sendiri cakap nak bagi aku cheese cake yang dia bt sendiri tuh . walaweii . syokk gilakk babes ! nak wait aku bt sendiri memang bole sebab aku pun reti jgk lh korang . pakcik aku ada ajar aku time raya kat kampung hari tuh . just no have a time to do it ! ngehngeh .

Korang nak tengok tak cheese cake yang macam mana my sista bagi kat aku ?? jumjum . korang tengok gambar - gambar kat bawah nh ek .



Nii la dia CHEESE CAKE ! seriously , cake ni tak manis , rasa dia ngam - ngam jak . cheese dia banyak tapi tak rasa muak bila makan banyak . so , nak buat untuk birthday cake pun bole . daripada makan kek yang penuh dengan krim konfem makan sikit pun da rasa kenyang & muak kn . even takda hiasan pape tapi yang penting rasanya oke . betul tak ??

Fyi , my sistaa terima banyak tempahan tw dari orang ramai . waahh ! pakar lh koe sis . tak lama lagi da bole bukak kedai kek da . hehe . bukan setakat cheese cake je yang dia buat tapi macam-2 kek trmasuk cup cake . tak pecaya ?? meh sini tengok kek-2 yang dia buat .

Chocolate Rice Moist Cake 

Chocolate Almond Sponge Cake

Creams Cheese Almond Cake

Badam Cheese Mixed Chocolate Rice

Muffin Chocolate Cupcake

Chocolate Rice Mixed Vanilla Sponge Cake
( nii cake befday untuk adik dia yang comel c echam :) hehe )

Tapi tak lama lagi dia nak sambung study kat politeknik kk , sabah . so mungkin da tak terima tempahan lagi kot . maybe laa kn sebab nak fokus dengan study . pendapat korang ?? nampak sedap kan semua kek - kek tuh . berliur jgk nampak . HAHA . nasib da makan tadi cheese cake tuh . da habis da pun sebab bagi - bagi dengan family yang lain .

So , pesanan dari sys , study bebaik k . kasi bangga dgn parents :) hehe . jaga diri bila da jau dgn family . pepandai la pilih kawan okay >.< loveyou laa sistaa ku 

* Thank You So Much Sista *


← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google