Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
huh ! penat pilih blogskin ! akhirnyaaa !
Friday, 25 November 2011 | 21:21 | 8 vanilla(s)


Assalamualaikum ..
kata pembuka bicara ..

baru la malam ni aku dapat hapdated entry pasal new skin ni .
before nii ada jgk tapi tuh untuk percubaan seja bha .
so , rasanya , setakat ni aku nak guna dulu skin ni .
act , untuk hari nh je da 4 kali aku tukar skin .
ni yang ke-4 la ni . yang terakhir .
penat doh nak pilih yang lain - lain lagi .
da 3 hari berturut - turut aku asyik tukar je skin ni
sebab nampak macam tak bekenan plak . HAHA .
blog aku yang penat punss aku jugak rite ??
tiap - tiap hari aku dok hadap lappy tauk .
sampai sakit - sakit pinggang ni .* da mcm org tua plak kn . hihi

so , macam mana blogskin ni ?? oke ke tak oke ??
hehe . if ada skin yang cantik - cantik lagi nanti aku akan tukar jgk .
now , da reti dan faham dengan koding - koding blogskin nii .
memang best bile da faham . ngehngeh .

Korang nak try ?? KLIKSINI . 


← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google