Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
Hapdated Entry After One Week !
Saturday, 19 November 2011 | 14:06 | 2 vanilla(s)


Assalamualaikum ..

Selamat petang my dearest blogger :) tadi baru je balik dari Dewan Sim-Sim Sandakan sebab my nephew ada majlis penyampaian anugerah kat sana . after that singgah makan ikan bakar sat . ewaahh3x ! mentang-2 mamy aku tak jadik nak pe sarawak dapat lah belanja makan kan . kalau jadik pe konfem tak dapat nak belanja . HAHA  .

First , i want to say thank you so much for my third bro because help me to solve my big probs yang da lama xsettle-2 lagi . and now everything's gonna be oke . no need to worry no need to thinking  !! hehe . seminggu tak hapdated entry doh . grrr >.< sampai-2 aku online je semalam terus member IM tanya khabar hape semua , knp lama tak online , pe mana la . HAHA.  sorry guys oke !

Selama seminggu tak online banyak jgk notifications aku dapat . tuh pon semuanya pasal blog je lah . buka je macam tuh tengok sekali imbas then tutup balik . hee . sempat lagi print tw semalam . jum tengok . hee .

saja je nk mnggedik letak menatang nh :) 


Fyi , aku baru je baik dari demam nii . huhuu . kesian tak ?? :( aku demam sama-2 with my twin . terbaikk . hehe . da nama punss kembar kan so kalau sakit mestila sama-2 . so , ada cerita lain lagi yang jauh lebih penting dari nh aku nak sharing kat korang . hee . byebye !


← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google