Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
First Time Buat Doodle :)
Saturday, 5 November 2011 | 13:19 | 6 vanilla(s)



Assalamualaikum..
HelloHello my stalkerss :)


Oke , hari nh aku nk bagi tengok korang doodle-doodle 
yang aku da buat semalam .
Fuhh ! penat jgk ek nak buat . begegar-gegar tangan nii .
maklum laa first time kan .
so , masih xlancar lagi .

Aku ikut tutorial dari lyssa .
nak tengok tutorial dia korang KLIK SINI 
senang je kalau korang fahamkan tutorial lyssa tuh ..
alhamdulillah aku bejaya jgk buat 4 doodle semalam .
hihik . nak tengok ?? jummm !!

P/S : jangan gelak oke ! maluuu !! ngee


Nii doodle first sekali yang aku buat .
tersangat lh buruk kan ! hihik . admit it oke !



HAHA !! asal senget sikit muka doodle nii .
adoyaii ! teruk nya koe epy . hancuss ! ngee



korang pernah nampak tak doodle nii ??
haha . nii doodle aku tiru dari Apit laa .
hee . sorry Apit :)
tak terlawan doodle y Apit buat kan korang .
hehe .



haaa ! nii doodle yang paling last aku buat .
aku suka sangat tengok doodle angry birds nii .
comeii je . haha . puji diri sendiri :D


Setakat nii tuh je lh yang aku nak buat .
memang nak buat banyak-banyak
tapi takda idea lagi nak buat doodle apa .
nanti bila ada idea aku share kat korang suma oke !

akhir kata...

Thank You So Much Lyssa Sebab Buat Tutorial Doodle Yang Simple Nii :)


← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google