Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
Cabut Gigi . grrrr !!
Thursday, 3 November 2011 | 13:31 | 2 vanilla(s)


Assalamualaikum ReaderS..

Hari nii rasa lemas sikit sebab pagi tadi bangun awal nak pe cabut gigi . aiyoo !! manyak sakit ou ! lani tengah bedenyut-denyut macam degupan jantung . bius baru je hilang tuh yang terasa da sakitnya nii . sakit gigi nii da lama da . da betahun rasanya . memang da lama nak cabut just wait masa je . bila abah aku pon nak cabut gigi jgk aku follow lh sekali . bak kata maskot digi " i follow you " .

Time nak gerak da pe klinik tetiba plak gigi yang nak dicabut nii bedenyut . haaa apa lagi bebelah hati la nak pe ke tak . sebab memang tak bole cabut gigi kalau tengah sakit . kang tak pasal-2 y kena aku jgk kan . tapi aku ikut je sebab kalau da tak sakit aku cabut lah tapi if still sakit jgk aku tak jadi lh nak cabut .

Dalam satu jam macam tuh lh ktorang wait kat luar sebab klinik pergigian tak bukak lagi . blurr ! ingatkan da bukak rupanya tak lagi . mengong betol ! aku da lah ngantok kn pepagi lagi nak kena bangun awal memang syiookk lh . tunggu punya tunggu masuk je dalam klinik memang kena berbaris la kat kaunter pendaftearan sebab nak ambik nombor hape semua . turn aku after abah aku tapi yang peliknya aku dulu baru abah aku . ahaha . da tebalik da kn . apa-2 pon bole lh kata c deesya . hihik .

Lepas kena bius wait lagi beberapa minit macam tuh untuk kena cabut . memang ramai sangat orang yang nak cabut gigi . ingatkan tak ramai . korang tauk tak ?? aku ingat sakit sangat nak cabut gigi rupanya tak . sebab last yea aku cabut gigi mak aiihh ! sakit gileerr . sampai nak tekelua air mata aku nii tahan sakitnya . tadi rilex je lh aku siap makan terang bulan lagi . law orang semenanjung panggil apam balik kan ?? makan 2 keping pon da cukup da sebab kalau tak makan gastrik makin teruk . minum pon air sejuk . waaahh ! nyilu rasanya gigi nii . haha . takpe janji kenyang :)

So , after this tak payah risau lagi sebab gigi da takda yang sakit lagi . hooreyy !! selamat suda aku . haha . korang jaga lh gigi korang baik-2 oke ! especially budak-2 skg nii mmg suka sangat makan makanan yang manis-2 kan . dorang mana peduli gigi dorang buruk ke tak janji dorang lantak je makanan-2 y manis-2 tuh . da namanya jgk budak-2 kan .


P/S : Kurangkan gula dalam makanan , tambahkan manisan dalam senyuman :) peace !


← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google