Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
Aku Membawa Diri Sekali Lagi Pe Lahad Datu .
Sunday, 13 November 2011 | 20:36 | 2 vanilla(s)


Assalamualaikum..

Malam nii mlm yang last aku hapdated entry VS hapdated status dekat fesbuk . ggrrrr >.< RINDU laa jawabnya nanti ni dengan si bambam's aku . huhuu . dua hari je nanti aku dapat online lepas tuh aku bawak lagi diri aku pe lahad datu . sobsobsob ~

Dekat sana manada tenet lh syg oii . konfem jadi orang gila lagi aku nanti untuk 1 week . beesstt kan ?? memang besstt . aku suka bile jadi orang gila nii :) terbaik ! tapi takpe , baru 1 week kan , belum lagi sebulan atau setahun . so , santai je epy .

Rasa-2 nya ada ke tak ek yang rindu kat aku ?? eerrr .____. ntah lh ada ke tak . aku pon tak sure lagi tapi rasa-2 nya takde lh kn . HAHA . choii . mengarut koe epy ! hihikss . tapi kalau korang nak tw aku konfem rindu sangat kt korang especially kt blog & pesbuk aku nii :( adoyaii ! missyoumoremore laaa sayang !

Tapi kan kembar aku xikut sekali . dia jaga rumah kt sandakan . just aku dengan kakak aku je yang pe temankan abah aku becoz my mum nak pe sarawak next week . yeeppyy ! aku akan kurus selama seminggu after that gem0k balik . HAHA . aku sukaaa sangat babe ! btw , just drop ur link at my shout bambam oke ! later i'll hit you all back !

AMARAN KERAS : for my lovely stalkers , tolong jangan buat something yang tak patut dekat my blog oke ! jadilah ReaderS aku yang terbaik :) ngehngeh


← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google