Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
Masalah Aku Da Selesai ! Aku Happy :)
Sunday, 30 October 2011 | 15:51 | 5 vanilla(s)

30 oktober 2011




Assalamualaikum rEADERs..


Straight to the point ! entry at my first blog , i've said that i will tell you all because of what im so happy today rite ?? so , lets go !! tak sabar da nak share dengan korang feeling aku nii .

Aku nak mula dari mana pon aku sendiri tak taw . hehe . Beberapa minggu yang lalu aku memang ada big probs lh . masalah peribadi oke ! aku sendiri pon tak taw macam mana nak settle kan probs tuh . huh ! kalau lh korang bole tolong aku untuk settle kan big probs tuh memang da lama aku carik korang . bia korang sendiri pacah otak then aku dok goyang kaki . haha . ada ke macam tuh ?? opkos lh tak da kan . probs diri sendiri kena diri sendiri jgk y settle kan .

Lebih kurang dekat 3 weeks jgk lh probs aku nh tak settle-2 lagi . dalam hati nii memamng risau jgk lh . macam-2 ada kat dalam pikiran nii . sampai menangis tauk . bebaldi-2 air mata aku . haaa . hamekk kaww . mana koe nak carik ! hari-2 aku dok pikir macam mana nak settle , macam mana nak buat supaya si dia nii tak marah-2 lagi then sikap si dia seperti biasa . memang payah nak pikir nii . nak kata aku da give up tak jgk sebab aku kalau pasal hal peribadi nii memang aku tak penah give up lh . aku just sabar je .

Korang bayangkan je lh kn , Bf/Gf korang tak mesj korang selama 2 minggu lebih tanpa sebab ?? apa korang rasa ?? sedih ?? marah ?? sakit hati ?? geram ?? semua pon ada kan . tapi aku satu jak yang aku rasa . aku rasa sedih . nak kata aku marah hape semuu rasanya tak kot sebab aku tak suka nak marah-2 si dia . haha . baik tak aku ?? ngehngeh . aku sedih sebab aku rindu si dia . hihik . mau tak rindu kalau da brminggu-2 tak mesj wokk ! jawabnya konfem lh nk jadik gilerr kan .

Now , everything's already be fine :) aku happy sangat akhirnya big probs aku da settle . thanks sygs Deesya sebab koe jadik pendengar setia aku . hehe . loveyoumore ! 


Aku sayang gemox aku !


← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google