Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
First Time Aku Baca Entry Bloggers Aku Sedih !
Friday, 21 October 2011 | 20:30 | 2 vanilla(s)

21 oktober 2011


Assalamualaikum


Korang nampak tak tittle aku y agak touching tuh ?? hehe . mmg touching pon . sampai2 da bole nangis bebaldi2 nh . chewaah ! over plak tuh kn . as usually bila on9 mmg truii bukak pesbuk dulu baru blog . lepas bukak notifications y bpuluh2 tuh aku tnampak pulak c bambam aku nh post somenthing kt blogger sabah . aku da agak y dia hapdated entry so aku pon terjaahh truii noh blog dia sbb nk baca entry dia kn .


Baca punya baca story last skali tuh aku mmg sedih gileerr lh weii . sumpahh ! aku xpena baca entry bloggers sampai sedih2 mcm nh . mw x sedihnya , entry tuh pasal aku . pasal rumahtangga aku y dilanda ombak skg nh . * ayat da xbole blaahh da kn . lw korg nk baca nh da kt bawah nh .

 Klik untuk besarkan .
Lepas da abes baca kn automatik je mata nh mengalir . uwaaa ! xtw knp aku rasa sedih je ng pa y aku baca nh . ambik tisu trus nh lap air mata . ngehngeh . btw , loveyou berabiss lh sygs ! thanks sbb rindu aku :) aku hargai sgt ! aku pon rindurindu koe jgk . ada masa nty kita bgosip oke .



Haaa kena2 lagi dgn lagu kt blog dia tuh mmg ngam sgt lh kn dgn situasi aku skg nh . sbb lagu tuh mmg aku slalu dgr if aku dok termenung ato sedih . nk tw lagu apa ?? tajuknya lambang cinta :) nk dgr just search jak kt youtube oke ! so , mlm nh aku rasa mmg mlm y paling menyedihkan :( lepas nh konfem aku bjiwang sorang2x >.< grrrr .


P/S : Aku Rindu Tahap Gaban Dgn Gemox Aku ! :(



← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google