Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
Contest # Orang Yang Paling Aku Sayang ♥
Monday, 10 October 2011 | 17:52 | 2 vanilla(s)

10 oktober 2011


Assalamualaikum
halu my readers :) korg nmpak x tittle aku ??
haaa , tadi ada orang ajak aku join contest y dia sendiri anjurkan .
nak tw sapa ?? nh dia Cik Yusraydah


sebelum aku nk cerita pasal orang y aku syg 
aku nk letak dulu banner contest nh . w a j i b !!



oke , aku xnk cita pepanjang .
just nk ringkas kn je & y penting2 je oke !
jomm !

Dalam entry nh aku nk ceritakan pasal orang yg aku sayang .
opkoz lh kita sayang dekat family + kawan2 & bf / gf kita kn .
so , diantara ramai2 tuh aku pilih Boyfriend aku .
nh pict dia :) hehe .

 jgn tngok lelama k . nty aku jelesss ! ahaa !


nh gambar c bambam Deesya y nk aku letakkn 
so aku bagi dua gmbar dia ;)


da abes tngok jom baca kt bawah nh plak k .


sorry tak dapat bagitau korg fullname dia .
just short name je k
kat bawah nh biodata my gemox :)

Biodata 

Nama : Aiman
Umur : 21 Tahun
Tarikh Lahir : 17 Jun 1990
Asal : Kedah Mixed Brunei
Still Study Diploma In Course Architec
Kejayaan : Best Player Basketball Negara Brunei
Status : Already Married With Me ♥ :)



Sebab :


Antara sebab2 y bt kan aku sayang gileerr tahap gaban nh kn 
sbbnya budak gemok nh special skit . dia lain dri y lain .
pangai dia nh xmcm pangai lelaki lain .
dia xsuka nk bekenalan ng popuan lain bila dia ada gf
nk btegur pon mmg xlh kn .
so dat y aku sayang sgt kt dia . hehe


Keistimewaan :

Aim nh sorang y penyayang , manja & kuat sgt sakat orang .
tapi aim nh sorang y panas baran . takut sgt bila dia marah tauk .
bagi aku dia seorang lelaki y sgt baik & cukup ciri2 bagi semua perempuan including me :p
semua ciri2 y aku nak ada pada aim .
face dia y trsangat comeii tuh xbole bt aku mara dkt dia 
rasa nk cubit2 nk geget je pipi dia . ngee .
selain dari tuh aim nh pandai main basketball .
 tngok lh sampai dpt award best player basketball kt negara brunei .
caya lh bebs ! hihi . dan y paling penting dia pandai masak tauk . hihik .



A Short Story About Me And Him

start kenal dgn aim pada 16 jun 2007
tapi aku terima dia pada 17 jun 2007 . sehari je kenal truii cheq trima . hehe
aku terima dia 17 jun sebab ary tuh tarikh bfday dia .
so thats mean tarikh tuh tarikh anniversary kami & jgk bfday dia .
tarikh tuh adalah tarikh keramat bagi kami bdua .
 jarak antara kami mmg sgt jau
sbb dia kt brunei & aku plak kt sabah .
tapi tuh x jadik pnghalang bt kami berdua .
kami langsung xkesah ng jarak tuh .
CINTA & KASIH SAYANG antara kami sangat kuat
kadang2 tuh aku nangis sebab trlalu rindu kn aim :(
tapi aku tw if aku nangis pon xda pape y bole dbt
jadi aku tabah & sabar menanti hari bahagia kami :)
even kami selalu bgaduh tapi tuh suma cuma ujian untuk kami .
sorang anak lelaki y diberikn kepada kami menjadikan hubungan kami btambah kuat !
semoga hubungan kami kekal buat selamanya :) 
amin !

Mama SAYANG Papa Sangat2 .
Loveyouforever&ever gemox :)




- FINISH -



← Older | Newer →
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google