Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2736498462356348116\x26blogName\x3d%E2%9D%A4+fiQah+Zikry+%E2%9D%A4\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sibudakhijau.blogspot.com/\x26vt\x3d-3145125316701634686', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
. One Month Tak Hapdated -,- .
Thursday, 9 February 2012 | 00:02 | 4 vanilla(s)



Assalamualaikum ..

Alahaii . tadi tergerak hati nk bukak blog nh then nak tukar skin . ehe . see ?? aku jumpa skin yang tersangat laa comel gegilaa . serius beb . aku minat sangat dengan skin nh . pandai owner skin nh edit then design kn . aku nh yang nk belaja buat classic tempalte / blogskin tak kesampaian . pernah buat tapi yang biasa je then aku delete balik . haha . t e r b a i k k !!

Okayy . aku da one month tak hapdated entry kt second bloggie nh . alala , kesiannya kau sayang . sorry ehh . bukan sengaja taknak hapdated tapi paham - paham je laa ehh . hihik .

Kalau korang perasan laa kan blog nh aku tak mau letak chatbox . kaann ?? sebab nya takut nanti ada crazy people yang dok meroyan kat shout aku . kn bahaya tuh kalau dibiarin . so , better tak payah letakkan . jadi tak laa susah payah dia nk meroyan ntah pape kat shout aku . haha . p e a c e !

Hm , after this aku try untuk hapdated blog nh maybe seminggu sekali . kahkahkah . jahatnya aku kn . ngee . well , nk majukan dulu blog pertama tuh . hee . nk follow blog nhh bole jgk . nanti aku follow jgk laa . tapi kena bagitau laa kalau da follow senang aku nk follow balik kayy . 

Amekk kaww ! aku kalau da buat entry mesti nk pepanjang punya laa . haha . tak best if sikit - sikit . hakhak . taknak baca entry pepanjang ?? takpe , aku tak suruh pun . haha . ada aku kessaa ?? mesti laa tak kan . so , bed time sayang . muaahh ! loveyou !





← Older |
Welcome;


Hi people ;) This Is My second B l o g g i e but , rarely to open it and hapdated entry ' If you want to me follow you back just tell me at comment box because im didn't put the chatbox anymore .♥
- Navigations is on the left. kayy ☺

Board;

No CHATBOX anymore ;3

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google